Κυριακή 2 Ιουνίου 2013



Αυξάνονται τα παρκόμετρα στην Κοζάνη. 
Με την κατά πλειοψηφία έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, η δημοτική αρχή προετοιμάζει την επέκταση του Συστήματος Ηλεκτρονικής Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Παρκόμετρα) σε 214 νέες θέσεις – Τι ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης............  
 Read more: http://www.kozan.gr/?p=107340


Περισσότερο ενεργή η λειτουργία της Δημοτικής  Αστυνομίας Κοζάνης!

 Είναι γεγονός, πως το τελευταίο διάστημα, η λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης παρουσιάζει σαφή βελτίωση. Έχει γίνει περισσότερο ενεργή, κυρίως τις ώρες αιχμής, στη διευκόλυνση του κυκλοφοριακού στις επιβαρυμένες οδούς: Παύλου Μελά, Γκέρτσου,  Παύλου Χαρίση κτλ.

Επιπροσθέτως διανύει την καλύτερη περίοδο συνεργασίας της με την Τροχαία Κοζάνης, διάσταση που επιδρά θετικά στα προαναφερθέντα. Ταυτοχρόνως, διενεργεί γι’ ακόμη μια χρονιά, με απόλυτη επιτυχία και καινοτόμες δράσεις, έναν κύκλο εκπαιδευτικών μαθημάτων κυκλοφοριακής αγωγής σε παιδιά, ενώ και στο κομμάτι της πάταξης των “σεντονιών” και του παραεμπορίου εμφανίζει μεγαλύτερη συχνότητα στους ελέγχους της σε σχέση με πριν. Ωστόσο στα παραπάνω και συγκεκριμένα σε αυτά που σχετίζονται με το κυκλοφοριακό, το ζητούμενο είναι η σταθερότητα και όχι η παροδική και κατά διαστήματα καλή παρουσία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.kozan.gr/?p=107368